shushmush.com
 

Cryo-Sticks

 

Nakon tretmana, pita mene Delila da li sam ikada isprobala Cryo-Sticks…Iskreno sam joj rekla da nemam pojma šta je to. A onda je uslijedilo uživanje koje odavno nisam doživjela. Osjetila sam samo nešto hladno, imala sam osjećaj da mi lice masira ledom, ali mi je bilo čudno što ne osjetim ništa mokro. Nakon par “krugova” po licu, uhvatila me znatiželja i morala sam da vidim o čemu se radi. Cryo-Sticks su dva štapića izrađena od nehrđajučeg čelika sa rashladnim svojstvima. Masaža ovim hladnim štapićima smanjuje crvenilo i minimalizira upale na koži.

Oni se čuvaju u frižideru i tako hladni masiraju po licu. Ono što je meni bilo interesantno je da ne morate ići kozmetičarki da bi imali ovaj ultimativni wellness doživljaj, već Cryo Sticks možete kupiti u Biologique Recherche BiH i sami sebe masirati kod kuće.

Alat ima ergonomski oblik i prilagođava se vašem licu tokom masiranja. Razlog zašto su Cryo-Sticks odlični za ublaživanje crvenila je što hlađenjem smanjuju temperaturu kože i na taj način se ograničava širenje kapilara.

Eh sad, zamislite se kako ste sebi kod kuće napravili ugođaj, na očišćeno lice nanijeli masku, utrljali ostatak u kožu, a onda iz frižidera izvukli Cryo Sticks i izmasirali lice, ruke, noge…

Cryo-Sticks po cijeni od 160 KM možete naći u Biologique Recherche BiH na adresi Despićeva 8.