shushmush.com
 

Jagy nosiljke za bebe

 

Otkako smo isprobali Jagy nosiljku, nismo je više ni prestali koristiti. Svaki dan mi pomaže u našoj svakodnevnici sa tromjesečnom bebom. To primijetim najviše po tome što mi nije više briga da li ću malenog moći uspavati kada negdje izađemo ili ne, jer znam da to neće biti nikakav problem. Kako ga stavim u nosiljku, tako on već počne da kunja.

Prije Jagy-ja sam imala Manduku koja je takođe super nosiljka, ali je ovdje nema nigdje kupiti i ne samo da je skuplja, nego je meni iskreno malo bila nepraktična za upotrebu u kući jer je dosta kruća. Mnogo smo je koristili kada negdje izađemo sa bebama, ali po kući nikada, za razliku od Jagy-ja. Obzirom da je dio nosiljke koji ide bebi preko leđa od materijala (kod mene vuna i svila), bebi nije vruće i jednostavno mu je ugodno, što se vidi iz priloženog.

Pored nosiljke sam uzela i ovu genijalnu jaknu.   Jagy babywearing jakna od vodonepropusnog softshella koja ima dodatak za nošenje koji se može koristiti za nošenje bebe u nosiljci naprijed ili kada nosite bebu u nosiljci na leđima. Dodatak, pričvršćen naprijed, se može koristiti tokom trudnoće, što je super kada vam je zimska trudnoća, a sve vam je malo preko stomaka.

Kapuljača je odvojiva, kako ne bi smetala bebi prilikom nošenja na leđima.

Sve u svemu genijalan proizvod i brend koji toplo preporučujem, pogotovo što je domaći. Jagy we love you.