shushmush.com
 

New In: All About Apple

 

Zadovoljstvo mi je kada čujem lijepe vijesti koje se odnose na brendove koje volim i kupujem. Jednu takvu čula sam kada sam otišla u All About Apple po tapete za dječiju sobu. Elma, vlasnica brenda, mi je rekla kako će ubuduće All About Apple poslovati kao privredno društvo i svoj fokus prebaciti na dječiji interijer i vreće za spavanje koje su već postale neizostavni odijevni predmet za mnoge bebe i djecu širom BIH.

Takve super biznis priče meni govore dvije stvari: 1. Kada volite što radite, nije bitno kakvo je tržište, uvijek ćete imati mušteriju i 2. Kada konstantno radite na sebi, uspjeh neće izostati.

Moju prvu All About Apple dekicu sam kupila 2015. i to svojoj prijateljici na babine. Sada već četverogodišnjakinja, djevojčica tu dekicu sa svojim imenom čuva i pazi i iako ju je već prerasla, nije izgubila svoje mjesto u njenom krevetu. Tako je slično bilo sa mojom djecom. Svoje prve dekice su dobili na poklon od naših prijatelja, a ujutro kada se probude i mi njih izvadimo iz krevetića, sa njima ide i dekica sa kojom se još malo umaze u našem krevetu.

To za mene predstavlja brend All About Apple, nešto porodično, nježno, toplo i šareno, pa mislim da to i djeca prepoznaju i na kraju ogradicu za krevetić ili jorgan za spavanje, vide kao igračku i nešto toplo i blisko što ih umiruje.

All About Apple sada u ponudi ima i odlične dječije tapete, mi smo izabrali uzorak sa tačkicama, ali u njihovoj radionici možete pogledati i ostale tapete. Dječija soba naših beba je poprilično mala i željeli smo da taj prostor malo osvježimo za šta su ove tapete bile odličan izbor. Tapete nismo mi lijepili, Elma ima i kontakt za tapetara koji to odradi za njene klijente, što je odlično. Nove tapete se mogu vidjeti i naručiti u prostoru All About Apple na adresi Kralja Tvrtka 13, preko puta ulaza u Unitik.

Naravno vizuelno su nama All About Apple stvari prekrasne, ali i cjenovno su OK, a to govorim kada poredim kvalitet i trajanje proizvoda. Vreće za spavanje smo nosili i na proljeće i pred zimu, a nove vreće ćemo sigurno moći iskoristiti i sljedeće zime. Dekice koje su dobili pri rođenju, još uvijek koriste i mislim da ćemo im nove tek staviti na proljeće. Svi proizvodi se peru u mašini (uključujući i ogradica), samo ih ja ne sušim u mašni za sušenje, što činim sa većinom pamučnih stvari koje ne želim da mi se smanje.

Cijene proizvoda su sljedeće:

Posteljina

Set se sastoji od ogradice, jorgančića – dekice i jastuka. Cijena seta od 130 KM se sastoji od ogradice 250 cm X 38 cm, jorgančića – dekice 90 x 120 cm i jastuk oblak 50 x 29 cm.

Vreće za spavanje:

– od 0 do 6 mjeseci, zatvorena vreća, 70 KM

– od 6 do 18 mjeseci, dužina 70 cm, od 80 do 86 konfekcijskog broja, 64 KM

– od 18 mjeseci do 3 godine, dužina 80 cm, od 86 do 98 konfekcijskog broja, 64 KM

– od 3 do 5 godina, dužina 90 cm, od 98 do 110 konfekcijskog broja, 69 KM

– od 5 godina do 7 godina, dužina 100 cm, od 110 do 122 konfekcijskog broja, 69 KM

– od 7 do 8 godina, dužina 110 cm, od 122 do 128 konfekcijskog broja, 75 KM.

Više informacija o proizvodima možete naći na All About Apple Facebook i Instagram stranici.