shushmush.com
 

Online shopping – DA ili DA!

 

Ja volim online shopping i iskreno, toliko sam sretna što to kod nas više nije misaona imenica. Ne moram da stojim u redovima, da se gušim u zatvorenim prostorima, a kako se više ništa ne može ni isprobati, svakako mi je lakše da mi neko robu donese kući da mogu da je isprobam (kada je odjeća u pitanju). Zbog toga mi je bilo drago da proizvode koje svakako trošimo sada možemo naručiti online, a to su Weledini proizvodi za djecu (pretežno) i Orthomol koji smo nedavno počeli oboje da trošimo, ja zbog trudnoće, a muž za jačanje imuniteta. Umjesto da izlazim i izlažem se nepotrebnom riziku, svoje proizvode naručujemo preko Health Movers Online Shopa. Na kraju sam primijetila da su i cijene zaista odlične, jer stalno imaju neke akcije i sniženja, tako da nam se stvarno isplati. Primjera radi, na proizvode koje smo kupili preko web stranice, uštedili smo oko 50 KM.

Šta smo naručili?

Health Movers online shop nudi Vam pažljivo odabranu, dobro sortiranu paletu visokokvalitetnih proizvoda kao što su: Weleda, Orthomol, Dr. Hauschka, itd. Ali glavno pitanje je zašto te proizvode jednostavno ne kupiti u apoteci na primjer? Pa zato što je prije svega jeftinije, a i lakše. Ne samo da možete pronaći najnovija sniženja vaših omiljenih proizvoda, nego vam se sve to lijepo donese na kućna vrata. Proizvode dobijete u roku od tri dana od narudžbe, a kod narudžbi preko 100 KM dostava je besplatna.

Primjera radi, Orthomol Natal koji smo kupili je sada na akciji i košta umjesto 95 KM, 85 KM, Orthomol Immun je takođe 10 KM jeftiniji i košta 100KM. Weledine kreme koje kupujemo su sve bar za 2KM jeftinije, dakle uštede su očigledne, ali je još ljepše što šoping možete obaviti sa svog računara ili telefona bez da morate igdje da idete…

Health Movers portal

Inače, za shop sam saznala preko portala https://healthmovers.ba/ koji ima za cilj da kroz promociju zdravih navika i zdravog života, na jednom mjestu objedini mnoštvo zanimljivih i pažljivo biranih tema, ideja kako biti jedno sa prirodom, savjeta stručnjaka vezanih za prevenciju, očuvanje zdravlja i zdravih životnih navika. N aportalu ima tab “Pitajte stručnjaka”, a pod njim teme koje se odnose na ginekologiju, dermatologiju, psohologiju, pedijatriju itd, sa mnoštvom korisnih članaka vezanih za određenu oblast. Zaista riznica znanja za koju se nadam da ćete je otkriti i postetiti, te da će vam biti koristan izvor informacija kao što je meni.

U saradnji sa Health Movers smo za vas pripremili i vaučer za njihov online shop. Na kraju narudžbe u polje predviđeno za promo kod unesite SHUSHMUSH i ostvarite dodatnih 10% popusta na vašu narudžbu! I još jedna korisna informacija, ako volite Weleda proizvode, Health Movers na svom Instagram profilu objavljuje vrijeme i mjesto pop-upa za Weledine proizvode, prošli mjesec je to bio plato ispred BBI, a tamo možete kupiti proizvode po super povoljnim cijenama, te se zaista isplati otići ako vam je usput. Svakako pratite objave na njihovim društvenim mrežama i uživajte u čitanju i online shoppingu…