shushmush.com
 

Pidžama Party

 

Jedna zanimljiva činjenica o mojoj djeci: neće obući šta im se kaže, već će za sebe uvijek izabrati ono najšarenije iz ormara. I meni je to ok, ok mi je za sve prilike, neka sebi biraju i neka se osjećaju dobro, čak kada to znači da će se haljina sa cukama prati svaki dan i oblačiti svaki dan, čak i ako će jutro početi sa plačom jer su helanke sa macama u korpi za veš. Samim tim bila sam vrlo skeptična kada sam ih za ovaj post željela slikati u Alma Ras pidžamama, prvo jer mjesecima nose neke druge pidžame koje im više ne mogu jer smo im osušili dušu u sušilici, drugo jer ih nisu sami birali, treće jer ne može ništa sa njima dvoma ići onako kako ja to želim, kada ja to želim, ipak su u većini.

Međutim, vjerovali ili ne, desilo se svjetsko čudo. Djecu su, kada sam im pokazala pidžame i objasnila da imaju iste kao mama i tata, poletili da se skidaju, nisam ih im mogla dovoljno brzo obući. I moram priznati da ja koja ne volim matchy matchy stvari za djecu, mislim da je ova ideja o sparivanju sa roditeljima bas super. Danima pričaju o svojim pidžamama moje su iste kao kod mame i tate, što naravno otvara jedan novi problem: ne, ne možete u njima u vrtić!! (iako bi ove ljetne pidžamice komotno mogle…)

Jako sam ponosna što domaća kompanija pravi odlične proizvode koji su udobni, kvalitetni i inovativni. Alma Ras je postao brend koji se može takmičiti sa stranim brendovima koje imamo na našem tržištu. I iako ja kupujem i te strane brendove, kada vidim da mi imamo domaći proizvod koji parira, uvijek ću radije izabrati njega. To su definitivno ove pižame i generalno veš iz Alma Ras. Cjelokupn ponudu možete pogledati online na www.shop.alma-ras.com/, a povrat na prvu online kupovinu je besplatan. Na primjer, pored pidžama i veša, imaju odlične kupaće kostime, npr. OVAJ. U nastavku više fotogtafija pidžama koje smo mi izabrali…

Pidžame Aria (mama) i Una (kćerka)

Pidžame David (tata) i Danin (sin)

Pidžama Danin

Pidžame Vanesa (mama) i Alina (kćerka)

Hvala Alma Ras…