shushmush.com
 

Plaid It Safe

 

Poslije blizanačke trudnoće nisam mislila da ću moći da nosim stvari koje sam nosila prije. Međutim imala sam sreću da sam kilograme koje sam dobila u trudnoći vrlo brzo izgubila. Već mjesec dana poslije porođaja mogla sam da nosim svoje stare farmerke. To međutim ne znači da sam ih nosila. Mnogo ugodnije od tih farmerki i haljina bili su mi trenerke i helanke iz kojih nisam izlazila. Jednostavno nisam imala volje da se sređujem, a nije bilo ni praktično da nosim bilo šta što bi se upravljalo u roku od sat vremena. Već treći mjesec poslije poroda se vratila želja za nekim drugim stvarima, zapravo to sigurno ima veze sa ponovo vraćenom željom za izlascima.

Mislim da je ova suknja prva nova stvar koju sam obukla poslije trudnoće i poroda. Nešto što nužno ne bih sebi kupila jer bih odmah razmišljala o tome da li je mogu obući na posao. Upravo zbog tog ključnog razloga, moja garderoba je apaolutno neupotrebljiva dok sam na porodiljnom odsustvu, pa mi je bio gušt da je obnovim sa komadima koji su casual, ali i stvarima koje nisu nužno poslovne.

Zato volim naš domaći brend lola.tees, koji pored ovih suknjica prave i druge nosive stvari za svaki dan. Ovu suknju sam nosila i uz gležnjače, ali i tene i uvijek je rado obučem za neku dnevnu kafu.

u nastavku nekoliko fotografija koje smo napravile.