shushmush.com
 

TOCHAK balans bicikl

 

Da li ste čuli za TOCHAK, lagani drveni balans bicikl pažljivo dizajniran za djecu uzrasta od dvije do pet godina, a proizveden u BiH? Mi jesmo i kako smo oduševljeni izgledom, kvalitetom i korisnosti ovog proizvoda, morali smo da vam damo osnovne informacije o njemu, jer smo sigurni da će vaše dijete uživati u ovakvom biciklu, a ujedno i naučiti da zaista vozi biciklo kasnije.

TOCHAK se adaptira rastu djeteta sa mogućnošću reciklaže do 100%. TOCHAK je trening bicikl na kojem djeca sjede, iz prva hodaju, te kada se osjete komforno, trče, ili dižući obje noge, voze, te u isto vrijeme uspješno balansiraju na dva točka. Odličan je za vježbu balansa i kontra upravljanja prije korištenja pedala.

Ovo je i odličan rođendanski poklon, posebno što vaš TOCHAK bike možete personalizirati, staviti ime djeteta, ili tražiti da biciklo bude obojeno njegovom omiljenom bojom. Više fotografija možete pogledati na TOCHAKBIKES Instagram profilu.

Narudžbe se vrše kontaktom na e-mail bike@tochak.ba. Početna cijena bicikla je 130€, a više informacija i fotografija možete pogledati na www.tochak.ba.